Hej alla ! 

 

Banan är bokad Lördag den 26 maj tid kl 09 -17. Vi kommer som ifjol dela dagen på banan med Järudds bil. Utöver Järudds och Renault-klubben är Växjö sportvagnsklubb inbjudna, Dennis har ordnat med detta. Jag har även bjudit in en granne till mig i Ljugarn som har 5-6 kompisar med snabba bilar. Redan idag har 2 Lotus anmält sig från hans gäng. Vi gjorde ett gott försök i fjol att ovana förare skulle prova på att köra på banan. Finns det intresse så ser vi till att det blir några lugna pass med instruktör så önskas. Hör av er!

Vill du vara med på träffen men inte köra på banan så går även detta bra. Det är även helt OK att boka båt några dagar före och efter helgen, en minisemester på Gotland !

Bas för träffen är Ljugarn som ligger på östsidan 45 km från Visby, här finns rabatterat boende att boka. Hur och vart du bokar kommer senare i inbjudan.

Grovplanering.

Fredag 25:e Turista på ön, mingel – meck – däcksparkning m.m. hemma hos Peter grill på kvällen.
Lördag 26:e  Gotland ring  09-17, middag 19:30. Plats ej klart i denna stund
Söndag 27:e Turista, dopp i havet, hemresa?

För dig som inte kört tidigare på Gotland ring:  Det är en rolig, teknisk bana. Dessutom är den bred, vilket kan vara bra om man som nybörjare missar lite. Du som kör på banan gör det på egen risk.
Bilen: Skall vara registrerad eller ha vagnbok. Om annat? Godkänns av Club Renault/ Peter Bergqvist
I bilen på banan: Förare och max en passagerare.
Utrustning: Hjälm och heltäckande bomullskläder är ett krav när du kör på banan.
Försäkring : Klubben har tecknat SMA försäkring för arrangemanget.
Presenning i depån: Ett krav när du står i depån!  En pressening av bättre kvalitet duger gott hävdar jag då du bara skall se till att det inte drälls olja på marken. Det finns att köpa speciella grova depå/motorsport pressar för ca 1500 kr. Biltema och verktygsboden säljer dessa vet jag.

 

Så här gör du för att vara med

Anmälan: Till Peter Bergqvist, peter.bergqvist@sas.se

Anmälan skall innehålla:

Namn, på alla som kommer och mailadresser till dessa samt telefonnummer

Boende,  vart kommer ni bo och när kommer ni  ?

Mat :  Grill hemma hos Peter på fredag kväll ………      Middag lördag kväll…………

Bil som kommer köra på banan……… ,  Bil som inte kommer köra på banan………

Priset för att köra på banan 1000 kr/ bil. Icke medlem CRS 1250 kr PG 4853532-2 glöm ej namn på anmälan.

Boka Båt till Gotland. Här har vi lite rabatt och utan kostnad kan du boka om din biljett om det behövs. När du anmäler dig så sänder jag rabattkoden till dig .

 

Boende: Pensionat Lövängen erbjuder fina 4 bädds stugor med kök och badrum mitt i byn nära till allt, självhushåll . Kika på hemsidan :  www.pensionatlovängen.se   ordinarie pris 1100 kr/natt för en stuga med 4 bäddar.  Vi får rabatterat pris 900 kr/natt . Magiska ordet ” Renault” i bokningen ger er rabatten .

Boka boendet på deras hemsida där du även finner kontaktuppgifter. Det finns även en vacker camping vid havet för den som vill campa.

Välkomna Club Renault Sverige / Peter Bergqvist