Voilá. En bilförsäkring bara för dig som älskar att köra franskt

Nu finns det äntligen en märkesförsäkring för alla som kör Renault, Renault Försäkring. Och självklart tycker vi att alla som brinner extra för Renault ska ha det bättre, därför får du som är medlem i Club Renault just nu rabatt* på premien när du tecknar en försäkring hos oss.

Men förutom ett bra pris, varför är det så bra att försäkra sig hos oss? Här är några skäl:

• På Renault Försäkring har vi specialiserat oss på att ge dig som kör Renault personlig service och kortare beslutsvägar, därför har du alltid bara en kontaktperson som hjälper dig.

Dessutom finns vi på 350 platser runtom i Norden så att du alltid har nära till någon som kan din bil när det behövs.

• Som enda försäkringsbolag reparerar vi alltid din bil med Renault Originaldelar. Då kan du vara trygg med att bilen är lika säker i framtiden, som den var när den lämnade fabriken.

• Förutom hel- och halvförsäkring erbjuder vi också olika typer av tilläggsförsäkringar. Till exempel Självriskseliminering djurkollision, Renault försäkring Care och vårt Tilläggspaket där du får skydd mot självrisken vid de vanligaste tråkigheterna som brukar uppstå vid skada.

Vill du veta mer om Renault Försäkring eller teckna försäkring ring Sälj & Service på 031-725 08 00 och ange att du är medlem i Club Renault Sverige.
www.renaultforsakring.se

*Erbjudandet gäller för personbilar av årsmodell 1989 – 2011.